§ Jogi nyilatkozat

A http://kaprazatosvilag.com kijelenti, hogy a honlapon található tartalmak alatt fellelhető felhasználói hozzászólások képi, szöveges, valamint egyéb jelegű tartalmáért felelősséget nem vállal. A felhasználók által generált tartalmak a felhasználók mindenkori egyéni véleményét tükrözik, melytől a http://kaprazatosvilag.com független. A kaprazatosvilag.com kijelenti, hogy a felhasználókat semmilyen közvetlen vagy közvetett módszerrel nem befolyásolja a vélemény nyilvánításban.

A felhasználók tudomásul veszik az oldal meglátogatásával, hogy a hozzászólásaik miatt őket ért bármilyen kár, vagy vagy bárminemű hátrányért a http://kaprazatosvilag.com nem tehető felelőssé.

A felhasználók tudomásul veszik, hogy hozzászólásaik moderálására való jogot a http://kaprazatosvilag.com mindenkor fenntartja és gyakorolja azokban az esetekben amikor a felhasználói véleménynyilvánítás

  1. jó erkölcsbe ütközik,
  2. más felhasználót/felhasználókat sértő megfogalmazást/képi és/vagy videotartalmat hordoz,
  3. olyan szöveges, képi és/vagy videó illetve audio tartalmat hordoz amely
    1. jogsértő cselekedetre buzdító,
    2. a nyugalom megzavarására alkalmas,
    3. jó erkölcsöt sértő.
  4. ha olyan hivatkozást tartalmaz amely a 3.-pontban felsoroltakon túl a http://kaprazatosvilag.com honlap jó hírnevét sérti és/vagy teljesítményét hátrányosan befolyásolja.

A felhasználók  a fenti irányelveket tudomásul veszik, és az egyéni véleményeik megfogalmazásakor ennek fényében járnak el.

A http://kaprazatosvilag.com szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a http://kaprazatosvilag.com weboldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Tekintettel arra, hogy a honlapon elérhető információk tájékoztatásul szolgálnak, felelősséget nem vállalunk a http://kaprazatosvilag.com-n megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért, és azért, hogy azok a felhasználó által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben a felhasználót terheli. Nem helyettesíti a szakmai tanácsadást bármilyen egészségügyi területen.
Ennek megfelelően a http://kaprazatosvilag.com nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása illetve az ezekre való hivatkozás (linkelés) kapcsán esetlegesen a felhasználónál keletkező bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért.

A http://kaprazatosvilag.com portálon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A http://kaprazatosvilag.com megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom – például kép, hanganyag – szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Ha bármilyen szerzői jog által védett dokumentumra, vagy saját szellemi termékére ismerne rá a kedves látogató – és a közléshez nem járul hozzá -, kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

A http://kaprazatosvilag.com tartalma – eltérő megjelölés hiányában – a tartalomszolgáltató szellemi alkotása és szerzői jogvédelem alatt áll.